9. un 10. maijā Jelgavas pils parkā un pagalmā norisināsies tradicionālās Latvijas stādu dienas 2020. No 11. februāra līdz 1. aprīlim aicinām pieteikties lielizmēra stādu un citas dārza tehnikas tirgotājus. Mazo tirgotāju pieteikšanas sākot ar 2. martu.

Ikgadu stādu dienās Jelgavā savu produkciju piedāvā vairāk kā 200 stādu audzētavas, zemnieku saimniecības, individuālie audzētāji, selekcionāri, amatnieki, dārzu inventāru un aprīkojumu ražotāji no visas Latvijas. No 11. februāra aicinām dalībai reģistrēties lielizmēra stādu un dārza tehnikas.

Tirgotāju pieteikšanās:

  • Lielizmēra stādu tirgotāji (augļu koki, dekoratīvie koki, skuju koki, vīnogulāji u.tml.), dārza tehnikas, siltumnīcu, dārza mājiņu u.tml. tirgotāji no 11. februāra.
  • Puķu, dārzeņu un mazo dekoratīvo stādu, sēklu, augsnes uzlabotāju, mazā dārza inventāra u.tml. tirgotāji no 2. marta.
  • Amatnieki un pārtikas preču tirgotāji no 2. marta.

Pieteikumu reģistrācija elektroniski pieejama mājaslapā www.festivali.jelgava.lv līdz 1. aprīlim, vai kamēr ir brīvas tirdzniecības vietas.

Gadījumā, ja pirmajās piecās dienās kopš reģistrācijas sākumu uz vienu tirdzniecības vietu būs pieteikušies vairāki pretendenti. Katrā sortimentu grupā priekšroka tiks dota ilggadējam konkrētās tirdzniecības vietas lietotājam. Neattiecas uz pārtikas sektora dalībniekiem.

NOLIKUMS

Pils pagalma vietu plāns

Pils parka vietu plāns

2019 gada vietu plānojums