Jau vairāk kā 20 gadu Jelgava ir pasaulē atzītu tēlnieku galamērķis, sadarbības un ideju attīstības platforma. Šeit māksliniekus pulcē Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls, kas šo gadu gaitā audzis un attīstījies, ļaujot mums sekot ledus mākslas tendencēm un plašajām interpretācijas iespējām, ko piedāvā šis dabas radītais materiāls. 

Lai arī šajā februārī festivāls nenotiks, Jelgavā tradīcija turpinās. Ar skatu nākotnē. Kopš 1998. gada ledus māksla mums atklājusies 22 dažādās tēmās – no krāšņā un un visaptverošā “Karnevāla” līdz katra iekšējai pasaulei tēmā “Mana reliģija”. Arī jūs, ledus mākslas baudītāji, ar savām pārdomām, atziņām, vērtējumiem par tēmu interpretāciju mākslā, esat daļa no festivāla. Tādēļ šogad, kad nevaram tikties klātienē, aicinām ikvienu piedalīties ideju darbnīcā, iesūtot savu redzējumu par festivālam atbilstošu tēmu un tās pamatojumu

Idejas par tēmu un tēmas pamatojumu iesniedz aizpildot pieteikuma formu vai sūtot uz e-pastu Jana.Bahmane@kultura.jelgava.lv līdz 21. februārim. Ideju autori kļūs par festivāla līdzradītājiem, kā arī saņems dāvanas ar festivāla simboliku.      


Piedaloties ideju konkursā, ar savu pieteikumu dalībnieki apliecina, ka viņu personas dati var tikt apstrādāti, lai apkopotu informāciju, kā arī sagatavotu publicitātei nepieciešamo informāciju.