14. oktobrī, pulksten 19 uz Jelgavas Kultūras nama skatuves kāps Jelgavas Kamerorķestra un Jelgavas 4. vidusskola meiteņu kora "Spīgo" koncertā "Mocarts, Riše un četri gadalaiki Buenosairesā". Koncertā baudīsim pasaules mūzikas skaistākos skaņdarbus, starp kuriem izskanēs arī kāds īpašs pirmatskaņojums.

Aicinot doties muzikālā ceļojumā 14.oktobrī uz koncertu aicina Jelgavas Kamerorķestris diriģenta Aigara Meri vadībā un Jelgavas 4. vidusskolas meiteņu koris “Spīgo”. Koncertā dzirdēsim tādus skaņdarbus kā - Volfganga Amadeja Mocarta komponēto “Missa Brevis” re mažorā, Astora Pjacollas un Leonīda Destjaņikova kompozīciju “Četri gadalaiki Buenosairesā” u.c. Savukārt, īpašu pasaules pirmatskaņojumu orķestra un kora izpildījumā piedzīvos Indras Riše  dziesmu cikls “Manai Zemītei, to papildinot Vizmas Belševicas, Knuta Skujenieka un Andreja Eglīša dzejai.

Koncerta skanējumu papildinās solisti - Gunta Gelgote un Nora Kalniņa (soprāns), Līga Anševica un Kitija Mināte (mecosoprāns), Zane Volberga (klavieres, ērģeles) un Gidons Grīnbergs (vijole). Ceļojumā cauri pasaules mūzikas skaistākajiem skaņdarbiem vedīs koncerta vadītāja Liene Jakovļeva.

Biļetes visās “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv.


❗Uzmanību, informējam, ka koncertam mainīta apmeklējuma kārtība.

🟢 Koncerts notiks zaļajā režīmā, kas nozīmē, ka lai apmeklētu pasākumu būs nepieciešams uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina vakcināciju vai pārslimošanu. Noteikumi attiecas uz ikvienu apmeklētāju arī bērniem līdz 12 gadu vecumam. Kopā ar sertifikātu obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

🎫👆 Apmeklētāji, kuri iepriekš iegādājušies biļetes uz dzelteno pasākumu un kuri nevar uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina vakcināciju vai pārslimošanu, tostarp arī bērni līdz 12 gadu vecumam. Biļetes varēs atgriezt Jelgavas Kultūras namā, saņemot atpakaļ naudu.