Jelgava aicina pilsētniekus kopā ar ģimenēm iesaistīties virtuālā egles iedegšanas pasākumā "Iededz Ziemassvētku egli!".  Ikviens līdz 28. novembrim, liekot lietā izdomu, svētku gaidīšanas laiku var padarīt priecīgāku, veidojot radošus darbus, kuros atainota egle. Katrs iesūtītais zīmējums, fotogrāfija, novēlējums vai sveiciens svētkos virtuāli palīdzēs iedegties pilsētas galvenajai rotai - eglei Hercoga Jēkaba laukumā. Visi, kas būs atsaukušies aicinājumam, noslēgumā saņems īpašu apsveikumu, bet interesantāko darbu autori – pārsteiguma balvas.

Arī šajos svētkos izrotātā Jelgavas lielā egle jelgavniekus un pilsētas visus priecēs no Pirmās adventes līdz janvāra vidum Hercoga Jēkaba laukumā.

Lai piedalītos svētku gaidīšanas akcijā, dalībniekiem jāuzzīmē vai no jebkādiem materiāliem jāizveido Ziemassvētku egle, tā jānofotografē un fotogrāfija kopā ar sveicienu vai novēlējumu gada nogales svētkos līdz 28. novembrim jānosūta uz e-pasta adresi egle@jelgava.lv. Sūtījumā obligāti ir jānorāda akcijas dalībnieka vārds, uzvārds un tālruņa numurs. Iesūtītie radošo darbu attēli tiks publicēti Jelgavas pilsētas sociālajos tīklos un mājaslapā www.jelgava.lv. Radošākos autorus gaida pārsteiguma balvas.

Noslēgumā, kad pilsētas egle jau būs iemirdzējusies svētku rotā, visi akcijas dalībnieki, kuri iesūtījuši pašu veidotās egles, virtuāli saņems īpašu svētku sveicienu. Jelgavnieki aicināti būt radoši un dalīties svētku gaidīšanas priekā.

Sūtot e-pastu, dalībnieks piekrīt, ka viņa personas dati tiks izmantoti, lai apkopotu informāciju aktivitātes norises laikā. Pēc tam personas dati, izņemot iesūtīto radošo darbu foto, tiks neatgriezeniski dzēsti. Papildu informācija par datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā pieejama ŠEIT.

Svinēsim svētkus atbildīgi, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus, un būsim kopā savās mājās ar tuviniekiem!

Foto: Jelgava.lv

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē