Sezonas noslēgums brīvdabas koncertzālē “Mītava” tiks aizvadīts ar divu muzikālo apvienību satikšanos kopīgā koncertā. 11. septembrī pulksten 19 aicinām uz muzikālu satikšanos ar grupu “The Sound Poets” un “Latvijas Radio bigbendu”.

Koncertā izskanēs gan grupas “The Sound Poets” skaistākās un iemīļotākās dziesmas, kā “Ceļš” un “Viss var mainīties”, gan “Latvijas Radio bigbenda” mūziķu īpaši radīti skaņdarbi un aranžijas. Muzikāls baudījums garantēts gan abu apvienību radošās darbības piekritējiem, gan tiem, kuri meklē jaunas vēsmas mūzikā.

Indīpopa grupas “The Sound Poets” radošajai darbībai šogad aprit 10 gadi un šo gadu laikā piedzīvots daudz. Koncerts “Arēnā Rīga”, koncertturnejas pa visu Latviju, albumi, dažādas balvas un pats galvenais – skatītāju mīlestību. Pērn grupas solists Jānis Aišpurs piedalījās koncertā “IV Vispārējiem latviešu Dziesmu un mūzikas svētkiem – 125” par kuru brīvdabas koncertzāle “Mītava” saņēma apbalvoju “Pasākumu izcilības balvā 2020”.

FB_the_Sound_Poets_80_1920x1005_2021.jpg

“Latvijas Radio bigbends” pamatoti dēvējams par vienu no latviešu mūzikas smagsvariem, kas savas darbības laikā vienmēr ticis augstu novērtēts, pateicoties savai meistarībai un muzikālo robežu laušanai. Šī būs “Latvijas Radio bigbenda” pirmā uzstāšanās brīvdabas koncertzālē “Mītava”.

Ieeja pasākumā, uzrādot derīgu digitālo Covid–19 sertifikātu, kurš apliecina vakcināciju pret Covid–19 vai tā pārslimošanu. Pasākumā nav jāievēro distance un nav jālieto sejas maskas.

Biļetes uz koncertu visās “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv

Uzzini vairāk: www.kultura.jelgava.lv un www.jelgava.lv, kā arī un sociālo tīklu kontos meklējot @brivdabaskoncertzaleMitava