Tirgotāji aicināti pieteikties dalībai "Latvijas Stādu dienās 2023" Jelgavā, kas Hercoga Jēkaba laukumā, skvērā aiz Jelgavas kultūras nama un Krišjāņa Barona ielā notiks 13. maijā no pulksten 9 līdz 17 un 14. maijā no pulksten 9 līdz 15.

stadu.jpg

Ik gadu Stādu dienās Jelgavā savu produkciju piedāvā stādu audzētavas, zemnieku saimniecības, individuālie audzētāji, selekcionāri, amatnieki, dārza inventāra un aprīkojuma ražotāji no visas Latvijas, sniedzot pircējiem iespēju izvēlēties no vairāk nekā 200 tirgotāju piedāvājuma.

Jau no šodienas dalībai var pieteikties visi uzņēmēji un tirgotāji, kuru darbība saistīta ar dārzkopību.  Tie var būt dažādu stādu un aprīkojuma ražotāji un tirgotāji, kā arī amatnieki, kas ražo preces dārza labiekārtošanai. Citi amatnieki, pārtikas preču tirgotāji un komersanti pieteikties dalībai Stādu dienās varēs no 1. marta.

 

Pieteikties var, aizpildot elektroniski pieejamo reģistrācijas veidlapu tīmekļa vietnē kultura.jelgava.lv līdz 15. aprīlim, vai kamēr ir brīvas tirdzniecības vietas.

 

Lūgums tirgotājiem iepazīties ar detalizētu Stādu dienu nolikumu un pasākuma vietu plānu 2023. gadam.