27. augustā pulksten 19 Brīvdabas koncertzāle “Mītava” kopā ar Kubas mūziķu apvienību Habana Traditional aicina baudīt unikālu, ritmisku skanējumu un Karību jūras, saules atmosfēru. Spēcīgs vokāls, kongas, ģitāras, timbaļu, guiro un trompetes melodijas.

“Habana Traditional” Kubas mūziķu apvienību veido divkārtējie “Echo Prize” laureāti un perkusionisti Alexis Herrera Estevez un Elio Rodriguez Luis, kas dzirdams arī apvienībā “Classic Meets Cuba”. Mūziķi kopā ar izcilo un harizmātisko Kubiešu dziedātāju Yaremi de las Mercedes Kordos izpilda gan tādus orģināldarbus kā "Chan Chan", "Besame Mucho" un "Lagrimas Negras", kā arī labi zināmas un iemīļotas klasikas no “Guantanamera" līdz "Oye como va”.

Apvienojot savu nebeidzamo entuziasmu un dzīvesprieku ar vokālo talantu, Yaremi de las Mercedes Kordos spēj izpildīt gan vissmalkāko balādi, gan aizraujošāko Marengue mūziku. Ansamblis ir sadarbojies ar Compay Segundo, Chucho Valdez un daudziem citiem slaveniem Kubiešu māksliniekiem, un tagad ar savu programmu uzstājas arī Eiropas publikai, godinot un prezentējot ritmiski un melodiski bagātīgās Kubiešu mūzikas tradīcijas.

Biļetes visās “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv

Ievērojot valstī esošo situāciju, pasākuma rīkotāji īpašu uzmanību pievērsīs visiem valstī noteiktajiem ierobežojumiem.

Pirms koncerta aicinām ielūkoties smilšu mākslas pasaulē! Pasta salā, blakus brīvdabas koncertzālei "Mītava", apskatāms Baltijā lielākais Smilšu skulptūru parks. Darba laiks, katru dienu no pulksten 10 līdz 20. 

Habana_Tradicional_NET.JPG