Ieskandinot Ziemassvētku gaidīšanas laiku, 5. decembrī pulksten 16 Jelgavas Bigbends un diriģents Raitis Ašmanis ielūdz uz adventes laika koncertu "Sniegavīru triumfs". Kopā ar mūziķiem svētku noskaņu palīdzēs uzburt solisti Ieva Kerēvica un Normunds Rutulis.

Ziemassvētku laiks nu jau vairāku gadu garumā nav iedomājams bez Jelgavas mūziķu koncertiem. Arī šajos svētkos ar jautri rotaļīgām, jaunām un jau iepazītām Ziemassvētku melodijām priecēs Jelgavas Bigbends kopā ar solistiem – šarmanto I.Kerēvicu un mūžam jauno N.Rutuli. Koncertu vadīs Anete Ašmane.

Biļetes uz koncertu iegādājamas visās "Biļešu Paradīze" kasēs, tostarp Jelgavas kultūras namā, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena – no 4 līdz 6 eiro.

Koncerts tiek rīkots zaļajā jeb Covid-19 drošajā režīmā, un tas nozīmē, ka, apmeklējot pasākumu, būs jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts, tādējādi apliecinot vakcināciju vai pārslimošanu. Kopā ar sertifikātu, obligāti jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte.

Dodoties uz koncertu, tā laikā un atrodoties koplietošanas telpās, pasākuma apmeklētājiem jālieto sejas maska un jāievēro droša 2 metru distance.

Jelgavas Bigbends ir viena no Latvijas džeza mūzikas pamatvērtībām – profesionālu mūziķu apvienība ar vēsturi un tradīcijām kopš 1990. gada. Visu līdzšinējo pastāvēšanas laiku bigbenda mākslinieciskais vadītājs un diriģents ir R.Ašmanis, kas kolektīva uzmanības lokā galvenokārt izceļ džeza standartus un populāru ārzemju un latviešu komponistu mūziku.

Gatavojoties koncertam un uzburot svētku noskaņu arī savās mājās, aicinām noskatīties aizvadītā gada Jelgavas Bigbenda un Daumanta Kalniņa svētku video koncertu "Ziemas ceļa idille". Ierakstu var noskatīties ŠEIT.


Ierodoties uz pasākumu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un/vai fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēt, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.​​​​​​