Sveicināti mūzikas un teātra draugi! Visi esam noguruši neskaidrās nākotnes un ārkārtas stāvokļa dēļ. Sākotnēji plānotie daži mēneši pauzes ir pārvērtušies par nezināmu un nedefinētu laiku, kas var beigties gan pavisam drīz, gan nezināmi tālā nākotnē.  Līdzīgi kā citas kultūras un izklaides pasākumu kompānijas, arī mēs – Producentu grupa 7 šajā krīzē esam skarti ļoti smagi. Diemžēl, atbalsta līdzekļi biļešu kompensācijai mums pagaidām nav piešķirti. Attiecīgi arī nenotikušos pasākumus  šobrīd nevaram atcelt. Mēs joprojām ceram uz labvēlīgu risinājumu, esam pacietīgi un aicinām tādiem būt arī jums. 

6.martā Jelgavas kultūras namā nenotikušās "Kaupēn, mans mīļais" izrādes iespēju robežās tiks pārceltas uz vēlāku laiku un iegādātās biļetes būs derīgas. Informācija par pārcelto pasākumu norisi tiks paziņota iespējami drīz, tādēļ  sekojiet turpmākajai info Biļešu Paradīzes mājas lapā un Producentu grupas 7 sociālajos tīklos!

Aicinām būt saprotošiem un ticam, ka kultūra jau drīz atgriezīsies uz Latvijas skatuvēm, un mēs atkal tiksimies izrādēs un koncertos.

Informāciju sagatavoja "Producentu grupa 7"