Apvienojot tradicionālos Metāla svētkus un Inženieru dienas, no 6. līdz 8. septembrim Jelgavā notiks tehnikas un inovāciju festivāls "Mehatrons 2019". Līdz 20. augustam aicināti pieteikties dalībnieki, kas vēlas popularizēt metālapstrādes nozari un ar to saistītās profesijas, kā arī iepazīstināt ar savu piedāvājumu, – izgudrotāji, uzņēmēji, amatnieki, mākslinieki, kolekcionāri, izglītības iestādes un citi interesenti.

7. septembrī Pasta salā festivāla apmeklētājiem būs iespēja ne tikai vērot Robotikas sacensības, bet arī iepazīties ar izglītības iestādēm, kurās apgūst inženierzinātnes, un uzņēmumiem, kuros tās pielieto. Savukārt ātruma un asu izjūtu cienītāji no 6. līdz 8. septembrim sporta kompleksā “Rullītis” varēs piedalīties tādās disciplīnās kā PRO-KART čempionāta 5. posms, veiklības brauciens, ātruma aplis, mini dragreiss un drifts.

Ikvienu izgudrotāju – gan skolēnus un studentus, gan zinātniekus un inovatorus, aicinām pieteikties dalībai ar savu izgudrojumu MINOX Zemgale 2019. Tāpat piedalīties festivālā tiek aicināti arī ēdināšanas uzņēmumu pārstāvji, - tā ir iespēja piedāvāt un reklamēt pārstāvētā uzņēmuma pakalpojumus.

INFORMĀCIJA PAR PIETEIKŠANOS:


  • Uzņēmējiem, amatniekiem, māksliniekiem, kolekcionāriem: pieteikumā norādīt uzņēmuma/ amatnieka nosaukumu/ vārdu, uzvārdu, darbības veidu, piedāvājumu, aktivitātes dalībniekiem (konkursi), nepieciešamā platība (kvadrātmetros), vai nepieciešams elektrības pieslēgums un informēt, ja tiek plānots tirgoties.
  • Izgudrotājiem: pieteikumā norādīt dalībnieku vārdu, uzvārdu, izgudrojuma nosaukumu, īsu aprakstu, aktivitātes dalībniekiem (konkursi), nepieciešamā platība (kvadrātmetros), vai nepieciešams elektrības pieslēgums.
  • Ēdinātājiem: priekšroka uzņēmumiem ar “metālisku” noformējumu; ēdinātāju skaits šajos svētkos ir ierobežots.

Pieteikšanās līdz 20. augustam uz e-pastu liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv vai pa tālruni 63012155, 63012169 vai 28342419.


Ierodoties uz pasākumu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts.