Arī šodien, 21. Starptautiskā Ledus skulptūru festivāla pēdējā dienā, apmeklētājus priecēs zibskulptūru jeb ātro skulptūru veidošanas paraugdemonstrējumi. “ledusdizians.lv” komandas izpildījumā taps vairākas ledus skulptūras, kuras papildinās Jāņa Čakstes bulvāra kolekciju.

Visas dienas garumā paredzēta plaša kultūras un izklaides programma. No pulksten 11 uz galvenās skatuves ar izrādēm un uzvedumiem bērniem priecēs Ā. Alunāna Jelgavas teātris un radošā apvienība “Teātris un ES”. Tāpat Pasta salas slidotavā pulksten 17 un 19 interesenti aicināti apmeklēt šovu “Ledus Remix” ar populāru kino un multfilmu varoņu piedalīšanos.

Vakara programmā uz galvenās skatuves notiks ledus skulptūru veidošanas paraugdemonstrējumi, kuros simboliski sacentīsies Latvijas un Lietuvas titulētākie ledus tēlnieki – Kārlis Īle un Donatas Mockus. 

Ledus skulptūru festivāla programmas noslēgumā uz galvenās skatuves uzstāsies šī gada Muzikālās Bankas laureāti – pulksten 18 grupa “Tautumeitas” un pulksten 20 – Ivo Fomins. Savukārt, pulksten 21 – svētku uguņošana no Pasta salas.

Starptautisko Ledus skulptūru festivālu rīko Jelgavas pilsēta un JPPI “Kultūra” ar SIA “Ramirent” atbalstu.