Jelgavai šogad aprit 755! Katru gadu maija mēnesī tiek svinēti Pilsētas svētki, bet šogad  dzīve ir apmetusi kūleni un arī Jelgava neparasti sagaida savu dzimšanas dienu, sakoncentrējot  savas zināšanas krustvārdu mīklā par pilsētu.

Cik daudz tu jau zini par mūsu pilsētu Jelgavu, varbūt ir kas tāds ko vēlies uzzināt un izpētīt? Jau no 1. maija jelgavnieki aicināti apliecināt savu radošumu un zināšanas, izveidojot savu krustvārdu mīklu un piedaloties konkursā.

Noteikumi visiem vienādi – krustvārdu mīklā jābūt ne mazāk par 20 jautājumiem ar atbildēm, kas ir saistīti ar mūsu Jelgavu. Labākās un interesantākās krustvārdu mīklas tiks publicētas  maija beigās informatīvajā izdevumā “Jelgavas Vēstnesis”, lai ikkatrs jelgavnieks var piedalīties to minēšanā.

Izveidotās krustvārdu mīklas ar autora vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru jāiesūta līdz 15. maijam uz e-pastu Jelgava755@jelgava.lv vai pa pastu Kr.Barona iela 6, Jelgava, JPPI “Kultūra”, vai jāatstāj Jelgavas kultūras namā pie dežuranta.

Krustvardu_paraugs.jpg    Krustvardu_noteikumi_4.jpg

Jūsu mīklas – mūsu pārsteiguma balvas!


Piedaloties konkursā dalībnieks apstiprina, ka viņa personas dati var tikt apstrādāti, lai apkopotu konkursa rezultātus un publicitātes materiālu sagatavošanā.