Rūpējoties par Jelgavas kultūras nama apmeklētāju drošību un turpinot ierobežot straujo Covid-19 pandēmijas izplatību, atrodoties iestādes telpas aicinām lietot mutes un deguna aizsegu, regulāri dezinficēt rokas, ievērot savstarpēju 2m distanci kā arī nepameklēt pasākumus,  ja novērotas jebkādas infekcijas slimības pazīmes.

Pastiprinoties obligātajiem drošības pasākumiem un domājot par to kā iestādes telpu apmeklējumu padarīt ērtāku un vienkāršāku Jelgavas kultūras namā uzstādīti divi bezkontakta roku dezinfekcijas risinājumi, kā arī ar ķermeņa temperatūras noteikšanas sensors.

Roku dezinfekcija un karstuma mēr'otājs-2.jpg

SAKARĀ AR IEROBEŽOJUMIEM JELGAVAS KULTŪRAS NAMĀ ATCELTI/PĀRCELTI SEKOJOŠI PASĀKUMI:

  • 28.oktobris pulksten 19 – Ā. Alunāna Jelgavas teātra izrāde “Mīlestība un baloži” – Pasākums pārcelts uz nenoteiktu laiku. Nauda par biļetēm šobrīd netiek atgriezta.

  • 31. oktobris pulksten 17 – Tautas deju ansambļu koncerts “Rudens danči” – Atcelts. Nauda par biļetēm tiks atgriezta.
  • 1. novembrī pulksten 18 –  Netradicionāls  Ziedonis jauno mākslinieku izpildījumā koncertā “NE|ATSTĀJ MANI” – Pasākums pārcelts uz 2021. gadu. Nauda par biļetēm šobrīd netiek atgriezta.

Vairāk informācija par pārceltajiem pasākumiem ŠEIT. 

Informējam, ka iestādes rīkotajos pasākumos ar biļešu tirdzniecību nauda par iepriekš iegādātām personalizētām biļetēm to turētāja saslimšanas gadījumā, netiks atgriezta, savukārt producentu kompāniju rīkotajos koncertos un izrādēs par biļešu atmaksu atbildīgi ir konkrētie rīkotāji. Apmeklētāji tiek aicināti sekot līdzi savam veselības stāvoklim un neapmeklēt publiskus pasākumus, ja ir novēroti elpceļu infekcijas slimības simptomi, savukārt iepriekš iegādātās personalizētās biļetes var nodot citiem, nomainot biļetes turētāja datus.

Būsim atbildīgi un rūpēsimies par mūsu veselību kopā! Apmeklējot pasākumus, atceries – lieto mutes un deguna aizsegu, ievēro roku higiēnu un savstarpēju 2 m distanci, kā arī neuzturies iestādes telpās, ja novērotas jebkādas infekcijas slimības pazīmes.