Brīvdabas koncertzāle “Mītava” izziņo pirmos pasākumus brīvdabas koncertsērijā “uz Tu”. Mākslinieki, tāpat kā skatītāji, ir noilgojušies pēc kopējām sajūtām, dzīvām emocijām un skaļiem aplausiem. Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Kultūra” aicina uz diviem īpašiem koncertiem un satikšanos klātienē 11. un 12. jūnijā ar ģitāristiem Mārci Auziņu un Kasparu Zemīti, kā arī šarmantajām māksliniecēm Rēziju Kalniņu un Aiju Vītoliņu.

11. jūnijā pulksten 19 uz muzikālu tikšanos aicina ģitāras virtuozs Mārcis Auziņš ar solo programmu “Aizrautība”. Ir liels izaicinājums un reizē unikalitāte, kad tikai viens mākslinieks spēj noturēt skatītāju uzmanību ar savu priekšnesumu vairāk kā stundas garumā, šajā gadījumā – ar ģitārspēles virtuozitāti. Tas ir iespējams tikai ar aizrautību, un Mārcis Auziņš ir gatavs aizraut savā mūzikas pasaulē arī klausītājus. Īpašais vakara viesis būs dziedātāja Aija Vītoliņa.

Savukārt 12. jūnijā pulksten 19 pie sevis ciemos gaida unikāls duets - aktrise Rēzija Kalniņa un ģitārists Kaspars Zemītis. Dzeja un mūzika apvienosies programmā “Brīdis pēc vakariņām”, kurā skatītājiem tiks atklāts mazliet vairāk, personīgāk. “Katram, kurš lasa dzeju ir bijuši brīži, kad šķiet – dzejnieks ir ielūkojies mūsu sirds stūrīšos un norakstījis tās slēptākās ilgas un jūtas.” Rēzija un Kaspars šajā vakarā dalīsies ar tiem dzejoļiem, kuri uzrunājuši viņu sirdis.

Uz_Tu_12062020_1920x1005_FB.jpg     Uz_Tu_11062020_1920x1005_FB.jpg

Koncertsērijas “uz Tu” mērķis ir savest kopā mūziķus un klausītājus, lai atkal būtu kopā – uz Tu. Ievērojot valstī esošo situāciju, koncertsērijas rīkotāji īpašu uzmanību pievērsīs visiem valstī noteiktajiem ierobežojumiem. Šobrīd pārdošanā izsludinātas pirmās 40 biļetes. Situācijā, ja līdz koncertu norisei tiks lemts par  pulcēšanās ierobežojumu atvieglojumiem, biļešu skaits tiks palielināts.

Koncertu rīko Jelgavas pilsēta un pašvaldības iestāde “Kultūra”. Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv un biļešu kasēs.